МЦ Сано
Медицински център в град Стара Загора

Уважаеми Пациенти

Д-р Галина Вълчанова - Управител на МЦ”Сано”

Уважаеми Пациенти,

Създадохме МЦ”Сано” с много желание и амбиция. Структурата на Центъра е изградена съобразно изискванията на “Добрата Медицинска Практика”.

Достъпът до медицински услуги и медицински специалисти е максимално улеснен за бързо и ефективно разрешаване на здравния Ви проблем.

Медицинският център «Сано» е оборудван с най-съвременна техника за диагностика. Целта е да се утвърди високо качество на предлаганите услуги и преференциално отношение към пациентите.Висококвалифицирания медицински персонал,модерното оборудване и луксозното обзавеждане, позволява на Медицински център “Сано” да претендира за лечебно заведение, функциониращо по европейските норми и стандарт.

Организацията на работа в лечебното заведение е насочена към гарантиране на бърз и директен достъп до желания от вас специалист: за това е необходимо да се направи телефонна заявка за ден, час и лекар или да изчакате в приятна и уютна обстановка.

В медицински център “Сано” се извършват всички видове медицински дейности- диагностика, лечение и профилактика; диспансеризация и експертиза на работоспособността; прегледи в амбулаторни и домашни условия; всички видове медицински манипулации и процедури като инжекции, хирургична обработка на рани; биопсии; превръзки; лечение на трудно зарастващи и хронични рани и язви по крайниците; профилактика и лечение на диабетно ходило; амбулаторни операции други.

Медицинският център извършва годишни профилактични прегледи и медицински прегледи и изследвания при постъпване на работа.

Медицинският център „Сано” работи с пациенти с директно заплащане така и има сключени договори с НЗОК и със здравносигурителни компании и фирми, като пациентите се лекуват без директно заплащане, съгласно сключените договори.

Медицински център „Сано” е водещо лечебно заведение за доболнична помощ в града и региона.